Terug naar nieuwsoverzicht

Op 7 oktober heeft CAPH de overeenkomst getekend. Hiermee is CAPH officieel Reseller van deze slimme software. Directeur/eigenaar van WMO Cees van der Voorden is blij met CAPH als partner. Duurzaamheid en circulariteit is namelijk alleen mogelijk als je weet waar je staat en de regie in handen blijft houden. Met WMO heeft de ontdoener optimaal inzicht in haar afval en reststromen. Hierdoor blijft de regie daar waar hij thuishoort, bij de klant-ontdoener zelf.


Gerrit Tol ( links), Bert-Jan van der Woude (midden) Cees van der Voorden (rechts)

CAPH, in de personen Gerrit Tol en Bert-Jan van der Woude zien een groeiende markt voor de WMO Cloud software. Bedrijven willen steeds meer inzicht in de duurzaamheid van de verwerking van afvalstromen, de CO2 uitstoot die gekoppeld is aan het transport en natuurlijk de kosten die met het volledige traject, van afval tot grondstof, gepaard gaan. De volledige afvalboekhouding kan worden gevoerd in dit pakket. Inzamelmiddelen, euralcodes en product specifieke zaken zijn snel in te voeren en overzichtelijk te administreren. CAPH heeft bewust gekozen voor deze software om haar relaties volledig te kunnen ontzorgen. Op haar backoffice kan zij de volledige afvaladministratie voor hen bijhouden. De orders aannemen, plannen en uitzetten. De facturen van eindverwerkers en transporteurs controleren en administreren. Wat zijn de voordelen voor de klant? Deze kan overzichtelijk monitoren wat er gebeurt in het dashboard en krijgt zo realtime inzicht in waar zij staat op de circulariteitsladder. Vragen als; ben ik vooruit gegaan ten opzichte van vorig jaar? Zijn er verschuivingen in mijn reststromen of het aantal opdrachten? De antwoorden komen allemaal overzichtelijk naar voren. Het klinkt misschien als een cliché maar meten is weten.


Gerrit Tol ( links), Bert-Jan van der Woude (midden) Cees van der Voorden (rechts)

Wilt u meer weten over deze software en de mogelijkheden van CAPH? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Contact opnemen