Waste Management Online is dé gebruiksvriendelijke oplossing voor uw rest- en afvalstoffen boekhouding. De gehele administratie van uw afvalverwerking is altijd inzichtelijk en toegankelijk via uw persoonlijke dashboard. Het systeem is ingedeeld in enkele simpele onderdelen:

Openingsscherm

In het openingsscherm ziet u in één oogopslag alle relevante informatie met betrekking tot uw rest- en afvalstoffenboekhouding. Denk hierbij aan de kosten van de gehele afvoer en verwerking van afvalstoffen, overzichtelijk uitgesplitst in verwerkingskosten, transportkosten en huurkosten.

Afvoer- en verwerking

Alle informatie die betrekking heeft op de afvoer en verwerking van uw rest- en afvalstoffen, zijn voor u bij elkaar gezocht en staan in de database van het programma opgeslagen. Voorbeelden van die basisinformatie zijn de euralcodes, verwerkingsmethodes en diverse type containers.

Planning

Zie in één oogopslag welke opdrachten voor het afvoeren van containers met uw rest- en afvalstoffen op de planning staan. Hier voert u ook de opdrachten voor het uitvoeren van transport in. Na het invoeren van de aanvraag wordt er vanuit het systeem automatisch een mail gestuurd naar alle betrokken partijen.

Registratie

Hier wordt de planningsopdracht voltooid. Nadat de opdracht is uitgevoerd en de rest- en afvalstoffen zijn afgevoerd naar de verwerker, vindt hier de registratie plaats. De datum van afvoeren, het begeleidingsbriefnummer en de weegbon kunt u hier terugvinden. Deze documenten kunt u uploaden en opslaan in het programma, zodat uw afvaladministratie compleet is.

Overzichten

Meten is weten. Daarom kunt u per periode de gewenste overzichten inzien. Dat kan zowel cijfermatig als in grafiekvorm. Overzichten van kosten van afgevoerde hoeveelheden en verwerkingsmethoden; het is allemaal terug te vinden. Het is ook mogelijk om alle opgehaalde statistische data te transporten naar Excel en te gebruiken voor het milieu jaarverslag. Daarmee is het de ideale managementtool!

Wat is uw winst?

Met Waste Management Online kunnen kosten en opbrengsten van rest- en afvalstromen worden toegewezen aan een kostenplaats en locatie. U kunt de kosten vergelijken per periode, locatie of kostenplaats. Middels statistieken kunnen hiervan per item de kosten worden gemonitord. Een handige management-tool! Informeer naar wat WMO voor u kan betekenen.

    Contact
    Bel mij terug